11/16/2005

Sämre än fotbollsgalan

Skönt att det alltid kan vara värre - Tommy Engstrand på Viasat sport får mig att längta tillbaka till måndagskvällen och TV4.

Om han inte är full så borde han se till att bli det...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, skönt att någon annan kollade!!

Jag kom in i 80 min och fick efter en minut höra den första fullträffen för stjärnan i fråga: "fyra minuter kvar av ordinarie tid.." Sen när lirar vi 85 min?

Så fortsatte han att räkna ner, men sa sen ingenting om tiden efter 85 min. När domaren sen efter 90 spelade visar fyra minuters stoptid säger han; "fyra minuters stopptid.." Sen fullföljer han succén med att under hela stopptiden räkna ner från FEM minuter! När han sen säger "mindre än en minut kvar" efter 4.30 och domaren blåser av sekunden efter det och han med upprörd stämma säger "domaren blåser av!! efter inte ens fyra minuter!" trodde jag att jag skulle dö av skratt. Tommy gör livet värt att leva. Vill ha honom och Kinch i VM!

Studiomannen sa...

Engstrand och Kinch var radiogenier men det funkar inte lika bra längre...

Ny diskussion på min blogg samtidigt som omröstningen fortsätter. Nu handlar det om arenor också. Vilka som är bra och dåliga. Blir glad om många lämnar kommentarer. Har inte rest på bortamatcher på 20 år, men jobbar på massor av matcher varje år:

http://studiomannen.blogspot.com

Patric sa...

Andra gången blogreklam - spam börjar vid tre tror jag.

Enligt nån film jag sett så: "If you bild it they will come". Eller så gör dom inte det, spela roll. Det är en blog för jösse namn.

Kommentarer är roligare att få (som du skrev sjäälv)