11/18/2005

F5-gympa med Stolpen

På måndag när din arbetsgivare kommer tillbaka till jobbet så kommer du få det knöligt att förklara hur just en tangent kan vara utsliten. Men nu kanske den får vila lite grann?

Runström är äntligen klar - alla har ju egentligen förstått det. Efter ett antal set så har det till slut även blivit officiellt.

Förhoppningsvis slipper vi bordtennisterminologin ett tag framöver också.

Övrigt under dagen så har vi dels fått hälsa Isak Dahlin välkommen (om än till en början mest till HTFF) och också (kanske) börja förbereda oss på att Hindsa aldrig får vissa sin klass. Enligt Fotbolldirekt.com så signalerar Hindsa om att kontraktet eventuellt bryts efter årsskiftet.

Synd jag har av någon outgrundlig anledning alltid haft för mig att han har något som Bajen skulle behöva på plan. Undrar om det inte handar om storlek mer än skador...

Nu kvarstår det att se om min Norska vän hade någon aning om ryktet runt Moldemannen eller ej. Molde har kvalat klart imorgon.

Förresten, är det bara jag som undrar vem Stolpen är? Han verkar veta vad han snackar om. Mera Stolpen på Söderst@dions forum

Inga kommentarer: