8/16/2005

Klibbe eller Mini-Eskil

Frågan är ju kanske inte ens verklig men nere på Årsta så började jag fundera lite på frågan: Klebér eller Tony? Äh det finns bara ett svar: Om någon av dom Tony alla dagar i veckan!

Klebér skall faktiskt ges lite cred. Orsaken att han är hos Bajen nu är p g a att han själv vet att han är en bra back - och han vill visa det. Han är i alla fall en självsäker och ambitiös jäkel. Kanske är han också en stabil allsvensk back? Men om man tidigare haft underliga vibbar när Danken, Kaj, Östlund, Fischbein blivit klara för Bajen - och dom efteråt, till hundra procent, bevisat sin "rätt" till en plats i Bajen. Så är ändå inte Klebér ens i samma universum som de tidigare nämnda. Klebér känns som en skadad, sliten föredetting.
Men för f*n, han får gärna överbevisa mig och alla andra tvivlare.

Tony L då, samma intryck fortfarande - känns som en stabil fotbollsspelare. Jag läste på Tigerrandigt att man inte var säker på om Nya Zeeländaren skulle varar med och spela i morgondagens B-lagsfight mot Sundsvall. Men mitt högra tjyvlyssnande öra säger sig veta att han absolut kommer att spela - likaså Klebér och Hindsa.

Jocke Jensen känns efter tre träningspass som en i laget - verkar passa in och höra hemma. I den smått okonventionella lösningen i och med hans övergång till Bajen så känns ändå Bajen som det lag som dragit aningens bättre lotten. Bajen har värvat en spelare som är klar för spel till den 22/8. Men i avvaktan på att denna övergång skall bli helt klar är han inte och tränar med det lag han tillhör, HJK. Utan han tränar med det kommande laget och spelar (eventuellt) en sista match med HJK. Skum lösning från båda lagens sida, men absurd lösning utifrån ett HJK-perspektiv.

Småplock från Årsta

-> Lasse Eriksson har börjat att prickskjuta mot Fan-TV
-> Nya Kappamodeller (fotbollskor) har kommit. Paret som PFO hade på sig skjöt både hårt och välplacerat
-> Junismålen som var och besökte såg ut som just en junior. Men bättre med två målvakter än med bara en.
-> Trots att det var fem spelare borta på landslagsuppdrag och några skadade så såg planen på Årsta välfylld ut... Tänk vad det svänger

3 kommentarer:

Anonym sa...

Keep up med träningsrapport :)

Anonym sa...

Det varingen junismålis.
En 20-åring från Skiljebo i division 2 som provtränade.
Rytterbros kontrakt går ut efter säsongen.

Patric sa...

Ja, en junis. Fast det är klart, i Bajenslag är man ju medelålders när man är 23.

En ung man då?