9/14/2005

Ute på andra sidan


Ja ja, inte var det så dramatiskt att vara sjuk egentligen – det är bara det att jag inte varit sjuk flera dagar i sträck på flera år. Det är fan vad tråkigt det är att ligga hemma och snora.

Borde man inte kunna komma på något sätt att använda det rinner ut ur mitten av ansiktet. Den första som kommer på detta är given miljonär – var mans outömliga källa av ... (Väntar på den upptäkten med stor förväntan).

Men som sagt, ute ur dimman och det är verkligen dags att ta sig ner till Årsta IP. Imorgon är det dubbla pass vilket brukar innebära att det på förmiddagen (10.30) lyfts vikter, hävs armar och hoppas över häckar. Men på eftermiddagen är det allt som oftast bollar involverade i exercisen.

Man kan nog vänta sig en liten rapport därifrån under morgondagens kväll.

Ok att många Bajen fans kastas mellan hopp och förtvivlan, så är det ju med Bajen och Bajaren. För ett par månader sedan skulle alla avgå och sparkas, sen några veckors frid och fröjd, sen tillbaka i avgrunden. Även om jag inte kastas mellan ytterligheterna lika mycket (tror jag) känner jag igen känslan.

Det jag har lite svårare att förstå är att man går igång på den nya kvasijournalistiken, nämligen journalistbloggarna.

Ni vet den där sortens journalistik som inte är tillräckligt bra för att nå sådana kvalitetstidningars tryckta sportbilagor som Expressens och Aftonbladets. Utan bara hamnar i en låtsasartikel á la blogg.

Och av någon anledning är det lättare att läsa om när Laul hittar på kvinnliga beundrare som vill se honom i bar överkropp eller när OLundh berättar om vilken kavaj han hade på sig när krökade med Ekvall än att få läsa allas deras upplägg och idéer som var för svaga för en krönika i pappersbilagan.

Prova och läs igenom deras bloggar så kommer du förstå att du kan ta det som står där med en rejäl nypa salt...



Förresten, den ena är klart bättre än den andra

Inga kommentarer: