12/08/2005

Nedräkning - Vålerenga

Vålerengas inställning inför matchen mot Bajen är väl inte så att dom darrar av förskräckelse. Deras sportchef (?)visar väl upp något som kan beskrivas som politisk korrekt respekt - varken mer eller mindre.

I Vålerengas trupp så kan vi se att Boråsaren Ishizaki finns med. Dessutom så kommer Ronny Johnsen var med i truppen - få inom svensk fotboll bräcker den mannens meriter. Ett visst frånfall, från bl a Flo, Mbuziela och landslagsmeriterade islänningen Arason, gör att normännen kallar in en 17-åring i hans ställe. Som reserv utgår jag ifrån.

Trots debaclet mot Midtjylland pratar Bohinen om att spela ungefär som mot danskarna - genom att trycka på högt till en början. Det vet vi ju att det brukar passa Bajen.

Från Bajens sida så verkar det vara så att truppen är mer eller mindre frisk - de som inte finns tillgängliga är Marteinson och eventuellt så kan även Petter Andersson saknas p g a fotskada. Enligt Söderst@dion så verkar ändå Petter starta. Det vore bra...

Själv så har jag laddat upp med glögg, långkalsonger, dunjacka, mössa, halsduk och en traditionellt okoncentrerat sinne som inte gör någon nytta under hela dagen

Inga kommentarer: